2014-01-20

315. Triss (27 av 365)































Härligt att vara 3 ett tag igen. Med utflyttade barn är det trevligt när de kommer hem på besök. Lite som att skrapa hem en trissvinst :-)

6 kommentarer:

  1. Så mysigt med en kaffepaus tillsammans:=) Snygg bild och jag gillar att se det goda uppifrån.

    SvaraRadera
  2. En snygg, varm och lockande triss, snygga former från ovan!

    SvaraRadera
  3. Fika är alltid mysigt, fika med barnen på besök är alltid mysigast!

    SvaraRadera
  4. Vad inbjudande det ser ut! Ett jättebra exempel på triss. Hur stora gör du dina bilder? Eller är det kanske bredden på ditt 'post' format. Tycker om de stora bilderna.

    SvaraRadera
  5. Tack för fin kritik (på flera bilder!). Jo, jag gillar också när bilderna är lite större redan på förstasidan - inte bara små frimärken. Risken är annars att man inte ens bli sugen att titta närmare på dem. Beror ju lite på hur man vill använda sin blogg också. Vissa har ju bara bilden som ett komplement och skriver ganska mycket text. Då kanske man inte vill ha så stora bilder.
    Jag väljer visningsformatet "extra stor" när jag lägger in bilderna i bloggen. Jag tror att de då visas med 640 px bredd. Men jag gör dem antingen 800 eller 1024 breda (och höga eftersom de är kvadrater :-P) så att de blir ännu lite större när man klickar upp dem. Om man nu tycker att man behöver göra det...

    SvaraRadera
  6. Förstår att det är mysigt att ha "finbesök" av utfluget barn :) Snygg färgskala, perspektiv och komposition tycker också jag...gjorde sig verkligen som kvadrat!

    SvaraRadera